Stigao je! Novi katalog u ponudi!

Ovim putem, sa oduševljenjem, Vas obaviještavamo da je stigao novi katalog za 2020/21. godinu. Najnovija verzija našeg kataloga sada sa poboljšanim kvalitetom ilustracija uz detaljnije informacije za dodatnih 150 noviteta, a već postojećim širokim asortimanom brenda Protech u 13 kategorija, na 14 različitih jezika.

Predstavljamo novu, najbolju verziju kataloga do sada, sa preko 1500 artikala razvrstanih u 13 kategorija. Detaljne informacije o proizvodima  koje će Vam približiti proizvod i pomoći pri Vašoj kupovini i Vašem odabiru. Katalog sadrži pojašnjenja normi i uputa za korištenje proizvoda, te naglašava karakteristike artikala.  

Izuzetan i dosljedan kvalitet proizvoda PROTECH brenda poznati su i pouzdani u čitavoj regiji. Koristeći svoje mogućnosti i iskustvo kovano decenijama, u stanju smo ponuditi optimalan asortiman visokokvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama, koji će jednostavno i bez komplikacija ispuniti vaše zahtjeve. 

Kliknite ovdje za preuzimanje našeg kataloga danas i saznajte više o našoj ponudi proizvoda.

 

 

Pratite Protech facebook stranicu https://bs-ba.facebook.com/ProtechEuropa/ kako biste bili u toku sa najnovijim aktuelnostima iz brenda Protech. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn