Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu od preko 1200 proizvoda, ponosni smo na pristupačne cene koje nudimo našim kupcima.
title-img

IZDVOJENI PROIZVODI

Pištolj za pur pjenu

Pištolj za pur pjenu presvučen teflonom i sa inoxnom cijevi je najnoviji i najnapredniji proizvod u našoj ponudi. Namjenjen je svima koji žele dugotrajan i izdržljiv alat koji će sam sebe platiti.Uštedom na čistačima pjene ovaj alat će sam sebe platiti! Posebna novina ovog proizvoda pored specijalne kuglice na prihvatu doze pur pjene i teflonske presvlake pištolja je inoxna glava koja omogućava još veću izdržljivost i zaštitu iglice na vrhu cijevi. Inoxna cijev je takođe otporna na čišćenje sklaperima ili noževima.

LASERSKI METAR

Domet 40 m. Funkcija računanja kvadrature (m2) i zapremine (m3). Mogućnost brzog i preciznog mjerenja od vrha ili od dna metra. Kapacitet pamćenja 30 mjera. Izdržljiv i dovoljno mali da se može nositi u džepovima.

Žica za varenje

Žica za varenje je proizvod koji zadovoljava industrijske standarde i dostupan je u kolutovima od 5m i 15m.

RUKAVICA GOLF

Izuzetno udobna rukavica napravljena od kombinacije, prirodne, kozije kože i sintetičkog vlakna. Donji dio ruke je zaštićen kožom, a gornji tkaninom od finog konca. Na ovaj način korsnikove ruke mogu disati prilikom rada. Dodatnu udobnost rada daje čičak zatvarač na kragni rukavice koji se da savršeno podesiti korisnikovoj debljini ruke. Istvoremeno, rukavica je zahvaljujući prirodnoj koži jako izdržljiva i dugotrajna.

title-img

KATEGORIJE PROIZVODA