Tuesday, 16 August 2016 06:44

Završena Protech nagradna igra

Nakon što je sretna dobitnica Amela ostvarila najbolji rezultat na nedavno završenom Protech kvizu, gdje smo testiraliznanje naših fanova o Protech proizvodima, naša ekipa je ovu subotu krenula na zadatak – krečenje čitavog stana sretne dobitnice.

Amela sa svojim mužem i četvero djece živi u Vogošći, a kako nam je rekla, upravo je došlo vrijeme za generalno pospremanje stana i krečenje: „Gledala sam Facebook profil kada mi se pojavio poziv na učešće u nagradnom kvizu Protech. Odmah sam odlučila da učestvujem, a na svu sreću, poslužila me i brzina tako da sam ostvarila najbolji rezultat. Hvala Protech ekipi!“

Sretna dobitnica je za zidove izabrala boju breskve, dok su plafoni prefarbani u bijelu boju. Da bi se razbila monotonija, dječija soba je ofarbana u ljubičastu nijansu. Ekipa Protech molera je uz pomoć vrhunskih alata uspjela završiti posao za samo jedan dan: „Sve smo prekrili Protech antistatic najlonima i zaštitili Protech molerskom krep trakom te smo se potrudili da sve ostane čisto. Za plafone smo koristili Blaustreif valjak radi spriječavanja prskanja uz molerski teleskop, a za zidove valjak za ravne i neravne površine. Naravno, za sve nepristupačnije dijelove su korištene Protech četke i mini valjci te posuda za boju koja zaista ubrzava proces.“

Kada smo Amelu pitali kako je uspjela ostvariti najbolji rezultat u našem kvizu, dobili smo spreman odgovor: „Primjetila sam da je glavna nagrada krečenje, tako da sam i očekivala takva pitanja, pa sam brzo otvorila Protech web stranicu prije pokretanja kviza i pronašla kategoriju krečenje“.
Podsjećamo vas da je Amela u kvizu imala sve tačne odgovore (ukupno 10 odgovora).

Sretnoj dobitnici i njenoj porodici naravno želimo sve najljepše u svježe okrečenom stanu, a vas pozivamo da nas pratite na Facebook stranici Protech https://www.facebook.com/ProtechEuropa/ te nam se pridružite u predstojećim igrama. Izaberite kvalitet – izaberite Protech!

  • Protech Krecenje 01
  • Protech Krecenje 02
  • Protech Krecenje 03
  • Protech Krecenje 04
  • Protech Krecenje 10
  • Protech Krecenje 11
  • Protech Krecenje 12
  • Protech Krecenje 13
  • Protech Krecenje 14

Intras d.o.o. 
Ismeta Alajbegovića Šerbe 1a            
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

+387 33 424 205

info@protech.ba

protechfooter

 

© 2016 Intras d.o.o. Sarajevo. Sva prava pridržana.